KIN KOLLEKTIONEN - PRINT, STRUKTUR & FARVER I ELLE 

01.03.2017

 

Moodboards, søskendeforhold, striber og det feminine udtryk er nogle af de elementer ELLE fangede da de lavede en modeprofil af Résumé i deres april udgave.

Med en alder på næsten 8 måneder har mærket Résumé oplevet en masse interesse fra pressen og kommende kunder. I december lancerede Résumé deres KIN kollektion for pressen, dette var med til at give mærket et skub i den rigtige retning og ud i offentligheden. 

Søstrene blev efterfølgende kontaktet af ELLE, som var meget interesseret i deres historie, og gerne ville fortælle netop deres læser omkring Résumé. Læserne har derfor i april udgaven af ELLE fået muligheden for at lære og stifte bekendskab til det spændende up-and-coming mærke.

I sammenhæng med at ELLE byder Résumé velkommen i modebranchen har de valgt at vise, hvordan søstrene selv optræder på deres kampagnebilleder, netop for at vise personligheden og realiteten bag mærket.

Denne artiklen har fokus på den første kollektion fra Résumé, som er deres high-summer kollektion. Kollektionen viser, hvordan striber, farver, print, og glimmer skal indtage modebillede dette forår. Kollektionen er i at finde i udvalgte butikker allerede fra marts måned, og på den kommende webshop.