Handelsbetingelser

Vores webshop giver dig mulighed for at shoppe i ro og mag - hele døgnet. Lad dig inspirere af vores kollektioner, som du kan få pakket ind og sendt til den adresse, som du ønsker....

 

SÅDAN PLACERER DU EN ORDRE

Shopping hos Résumé er nemt. Du klikker på det produkt, du ønsker at købe og vælger din størrelse. Derefter vælger du “Tilføj til kurv”. For at komme til betaling klikker du på ikonet ”Shopping bag”, som du finder øverst i højre hjørne. For at gennemføre købet skal du udfylde adresse, kontakt informationer og email adresse. Når du har placeret ordren modtager du en ordrebekræftelse på email fra Résumé.

I tilfælde af uoverenstemmelser med vores lager, og vi imod forventning ikke kan levere din ordre, vil du blive kontaktet på telefon eller mail. Vi forbeholder os retten til at annullere din bestilling/ordre i tilfælde af, at lagerbeholdningen var ukorrekt ved bestillingstidspunktet.

RETURNERING AF VARER

Résumé tilbyder 14 dages returret gældende fra den dag du modtager dine varer. Vedlæg venligst din invoice i pakken som sendes retur. Varerne skal være ubrugte og være i samme stand som ved modtagelsen. Varerne skal stadig have handtags på, hvis dette ikke er opfyldt tages varerne ikke retur. Pakken skal sendes direkte til vores adresse. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre det fulde beløb til din konto. Vi tilbagebetaler kun beløbet til det kreditkort, der blev benyttet under købet. Bemærk at returnering af varer står for egen regning, husk derfor at gemme din kvittering som dokumentation for at varen er afsendt.

Varereturnering skal ske til adressen: Résumé Cph H.C Andersens Boulevard 48 1553 København V Danmark   CVR: 38004131

REKLAMATIONER

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl eller mangler opstår ved slitages eller forkert brug. I tilfælde af reklamation, fejl og mangler, eller ved udeblevne leveringer kontakt kundeservice på mail:  info@resumecph.dk Résumé dækker ikke de fragtomkostninger i forbindelse med reklamationer.

FRAGTOMKOSTNINGER

For at gøre det så fleksibelt for dig som muligt, kan du vælge mellem flere forskellige forsendelsesmetoder. Levering til erhvervsadresse med GLS kr. 39,- Levering til GLS PAKKE SHOP (Privat) kr. 39,-

Erhvervsadresse: Få leveret pakken til din arbejdsplads og spar turen til posthuset. Levering sker med GLS.

GLS PAKKE SHOP: Få pakken sendt med GLS og hent din pakke i en af de mere end 1000 Pakke Shops. Du vælger selv den Pakke Shop som passer dig bedst. Når pakken er på vej til den Pakke Shop du har valgt, modtager du en e-mail og evt. en SMS om, at din pakke er på vej til shoppen. Medbring pakkens ID og billedlegitimation når du afhenter pakken. Du vælger selv, hvor du vil hente din pakke og hvornår på dagen du vil hente den.

Vi tilbyder vores kunder fri fragt, hvis bestillingen er over 1.000 DKK. 

FORSENDELSE/LEVERING

Alle vores kunder modtager et tracking nummer så de kan følge deres pakke. Levering i Danmark tager 2-4 arbejdsdage. International levering tager 4-8 arbejdsdage.

GENERELT

Vi sender alle vores varer som pakkepost, der gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikret under forsendelsen. Ved modtagelsen bedes du kontrollere pakkens indhold. Hvis pakken eller indholdet er beskadiget, når du modtager pakken skal du anmelde dette til Post Danmark med det samme, senest 2 dage efter modtagelsen og returnere varen til os efterfølgende. Résumé er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten.

BETALING

Hos Résumé kan du betale med betalingskort som Dankort, VISA/Dankort, EURO/MASTERCARD, VISA/electron. Beløbet vil først blive trukket fra din konto, når varerne afsendes.

SIKKERHED

Kommunikation mellem betalingssystemet og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Betalingskortet, du anvender, skal være dit. Alle kredit-/betalingskortindehavere er genstand for validering og godkendelse fra kortudstederen. Hvis udstederen af dit betalingskort afviser betalingen, vil Résumécph.dk ikke være ansvarlig for eventuelle forsinkelser eller manglende levering af din ordre. I tilfælde af at dit korts godkendelse og validering bortfalder, forbeholder Résumé sig ret til at annullere din ordre.

FORTROLIGHEDSPOLITIK

Résumé forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Résumé vil derfor ikke afsløre information om vores kunder til en tredje part, med mindre det er nødvendtigt for at implementere en transaktion. Résumé vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.   

KONTAKT

Den bedst måde at kontakte Résumé er ved at sende os en email på info@resumecph.dk. Vi vil gøre vores bedste på at besvare din henvendelse snarest muligt men ikke senere end 24 timer.