Presse lancering – En lyserød frokost

14.12.2016

 

Der var fokus på lyserød, glimmer og glitter, da vi afholdte lancering for den danske presse. I samarbejde med 9PR inviterede vi pressen til en intimfrokost i vores nye kontor og showroom på H.C Andersens Boulevard i København.

Da pressen trådte indenfor, skulle de fornemme Résumés DNA. Der var derfor fyldt med smukke vilde blomster, levende lys og lyserødt slik.

Sammen sad vi alle rundt om vores store marmorbord midt i showroomet, her blev der serveret sund og casual mad fra California Kitchen som havde et asiatisk touch. Under middagen præsenterede vi brandet, alt fra tankerne bag og opstartentil hvilke roller vi hver især har i vores dagligdag. Derudover havde vi under hele frokosten fokus på vores kommende HS17 kollektion; KIN.

 

KIN er vores første kollektion, og det har derfor været vigtigt for os, at storytelling og inspiration tager udgangspunkt i os som søstre. KIN betyder blodsøstre eller et relateret bånd. Vi fandt tilbage til vores barndomsminder hvor glitter, glimmer og lyserød var faste elementer. Præcis disse elementer er bærende for KIN, og derfor var set-uppet for eventet også disse toner. 

Se billeder og posts fra blandt andet @costumedk @elledanmark @mariajernov m.m.